Data & Analytics Executive
(fulltime/parttime – Groningen)

Met MeMo² zijn wij dagelijks aan het werk voor (internationale) grote klanten en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een markant leider op het gebied van Crossmedia Effect Tracking en Effect attributie. Trackers, Analytics en Data-Science oplossingen worden in combinatie gebruikt om merken volledige controle over commercieel succes te geven.

Voor ons Data Science Center in Groningen zijn wij op zoek versterking in de vorm van een Data & Analytics Executive. Met een team van Young Professionals zijn wij momenteel vanuit Groningen in de lead van nagenoeg alle datastromen en ontwikkelingen die worden uitgezet binnen MeMo². Als Data & Analytics Executive zal je een ondersteunende rol gaan vertolken bij het stroomlijnen van deze (internationale) processen. Om hierin succesvol te worden en dagelijks met veel plezier je werk te doen denken wij dat interesse in Media, Marketing en/of de laatste technologieën zal helpen.

Je krijgt in deze rol de mogelijkheid direct te werken voor internationale, grote klanten (zoals bol.com, Uber, Asics, Twitter, Nike etc.). Als Data & Analytics Executive zorg je ervoor dat je hands-on bezig gaat om planningen en processen af te werken. Je bent direct in contact met de verschillende accountteams en zorgt voor kwaliteit van data en het behalen van de verschillende deadlines in samenwerking met het team.

Kortom;

Als Data & Analytics Executive zal je binnen MeMo² direct komen te werken met Nederlands Grootste Consumentenpanel en het innovatieve platform THX., maar ook de verschillende onderzoeken die hierop plaats vinden. Je gaat gelijk aan de slag met de planning van de verschillende projecten die worden gedaan door MeMo² en in goede banen worden geleidt door het Data Science Team. Verder zal je ook ondersteunend werken om de verschillende onderzoeken tijdig af te ronden doormiddel van het uitzetten van de onderzoeken onder het panel en onder de THX. gebruikers.

Je zorgt dat afspraken en planningen scherp worden nageleefd (intern en extern) en zal op zoek gaan naar mogelijkheden om bestaande processen efficiënter en effectiever in te richten. Verder vind je het leuk om mee te denken aan de verschillende ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het Data Science Center.

Vereisten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engels in woord en geschrift;
 • Ervaring in Excel/Spreadsheets (een IF of VLOOKUP formule in Excel is voor jou geen tovenarij);
 • Photoshop, PowerBI, SQL, HTML/CSS kennis gaan je helpen, maar zijn geen vereiste.

Waar je jezelf in terug moet zien:

 • Je bent georganiseerd, zelfs in omvangrijke projecten;
 • Je hebt interesse in Marketing en Media;
 • Je durft kritisch te zijn op bestaande processen;
 • Je bent handig met computers en staat open voor basis programmeren (HTML/CSS – geen voorkennis vereist);
 • Je vindt het leuk om een brede, praktische functie te krijgen met veel ruimte voor eigen inbreng en groei;
 • Je houdt van een borrel op zijn tijd;
 • Je woont in (de buurt) van Groningen.

Send your application

  UPLOAD YOUR COVER LETTER (MAX. 2 MB)

  UPLOAD YOUR RESUME (MAX. 2 MB)

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Submit”